Fermele Moraru

Camere Live

Meniu

Articole Legile care reglementează producția și comercializarea cărnii de pui si a ouălor

  1. Ordinul 30 din martie 2010 pentru aprobarea Normei sanitar veterinare privind stabilirea normelor minime de protecţie a puilor destinaţi producţiei de carne.

  2. Ordin nr. 136 din 16 iunie 2006 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind standardele minime pentru protecţia găinilor ouătoare. Organism emitent: ANSVSA. Transpune Directiva Consiliului 1999/74/CE ce stabileşte standardele minime pentru protecţia găinilor ouătoare, publicată în Jurnalul Oficial al Comunităţilor Europene (JOCE) nr. L 203 din 3 august 1999, p. 53, cu modificările şi completările ulterioare.

  3. REGULAMENTUL (CE) NR. 589/2008 AL COMISIEI din 23 iunie 2008 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1234/2007 al Consiliului privind standardele de comercializare aplicabile ouălor.

  4. REGULAMENTUL (CE) NR. 543/2008 AL COMISIEI din 16 iunie 2008 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1234/2007 al Consiliului în ceea ce privește standardele de comercializare a cărnii de pasăre.

  5. REGULAMENTUL DE PUNERE ÎN APLICARE (UE) NR. 1337/2013 AL COMISIEI din 13 decembrie 2013 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului în ceea ce privește indicarea țării de origine sau a locului de proveniență pentru carnea proaspătă, refrigerată sau congelată de animale din specia porcină, ovină, caprină și de păsări de curte. 6. Regulament 1169/2011 - etichetare carne pasăre.

Fermele Moraru

Abonează-te la newsletterul nostru și vei fi primul care află de noutățile noastre!

Contact

Lipovăț, Jud. Vaslui
România 737335


Tel.: 0235.311.329
Email: contact@morandicom.ro