ro
en
Fermele Moraru

Cine suntem

Suntem o afacere de familie de lângă Vaslui cu aproape 30 de ani de experiență în agricultură și în creșterea responsabilă a păsărilor. Suntem o comunitate de oameni pasionați. Suntem crescători, ingineri agricoli, veterinari și tehnicieni specializați care s-au adunat in jurul unei viziuni comune: crearea de produse de calitate prin grija față de păsările din fermele noastre.

Despre noi
Fermele Moraru
Procese de producție
Ce facem

Fermele Moraru se identifică ca grup de crescători de păsări ale căror valori sunt:

Inovația

Inovația este în spiritul nostru și cu un accent constant pe îmbunătățirea tehnicilor de creștere și producție, livrăm produse de încredere și inovatoare, fără compromis. Ne situăm printre primele ferme din țară care au implementat creșterea tradițională a puilor în aer liber, creșterea la sol a găinilor pentru ouă, încălzirea păsărilor pe bază de energie regenerabilă și hrana păsărilor pe bază de boabe întregi de cereale.

Grija

Familia noastră se extinde și către cei care se implică în procesul de producție și distribuție. Fiecare angajat are grijă de produsele pe care le livrează și de clienții care le așteaptă pe mesele lor. Această grijă se reflectă în fiecare etapă a producției. De la hrănirea puilor cu cereale integrale și folosirea propriilor formule de hrană, până la prelucrarea și livrarea cărnii. Procesul de tranșare, manipulare, transport în fabrică având foarte puține intervenții umane pentru a evita contaminarea cărnii de către om. Produsele Fermele Moraru sunt tratate cu cea mai mare grijă și responsabilitate pentru ca dumneavoastră să puteți savura carnea de pui cu încredere.

Transparența

Știm cât de importantă este transparența și onestitatea în industria alimentară și de aceea oferim informații corecte și verificabile despre produsele noastre. Este o mândrie pentru noi să împărtășim cu fiecare client care alege să ne cumpere produsele, modul în care ne creștem puii, procesul de producție și standardele ridicate de calitate.

Fermele Moraru reprezintă un brand al producătorului român de carne de pui și ouă, SC Morandi-com SRL
1
2
3
Deținem ferme proprii de creștere a păsărilor și producție ouă
Pui standard

Pui standard

Pui cu creștere lentă (65 zile)

Pui cu creștere lentă (65 zile)

Pui tradițional crescut în aer liber (82 zile)

Pui tradițional crescut în aer liber (82 zile)

Găini ouătoare crescute la sol

Găini ouătoare crescute la sol

Fermele Moraru

Abonează-te la newsletterul nostru și vei fi primul care află de noutățile noastre!

Contact

Lipovăț, Jud. Vaslui
România 737335


Tel.: 0235.311.329
Email: contact@morandicom.ro