Fermele Moraru

Camere Live

Meniu

ReteteSpaghete cu sos de roșii și carne tocată din pulpă de pui
Dificultatemedie
Timp de preparare20-45 minute
Spaghete cu sos de roșii și carne tocată din pulpă de pui

  • 300g spaghete
  • 300g carne tocată din pulpă de pui
  • 400g sos de roșii
  • 2 căței de usturoi, pisați
  • 1 ceapă medie, tocată
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriță de oregano uscat
  • 1 mână de busuioc proaspăt, tocat
  • Sare și piper după gust
  • Parmezan ras pentru servire 

Începe prin a fierbe spaghetele într-o oală cu apă sărată, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când sunt fierte, scurge-le și clătește-le cu apă rece pentru a opri procesul de gătire și pentru a împiedica lipirea.

Într-o tigaie mare, încinge uleiul de măsline la foc mediu. Adaugă ceapa tocată și călește-o până devine transparentă, timp de aproximativ 3-4 minute.

Adaugă usturoiul mărunțit și călește-l împreună cu ceapa timp de încă 1-2 minute, până când încep să se elibereze toate aromele.

Adaugă carnea tocată de pui în tigaie și gătește-o până când se rumenește complet, frământând-o cu o spatulă pentru a se desface și a se găti uniform.

După ce carnea de pui este complet rumenită, adaugă sosul de roșii și amestecă bine. Lasă sosul să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 10-15 minute, astfel încât aromele să se combine.

Condimentează sosul cu oregano, busuioc, sare și piper după gust. Ajustează condimentele dacă este necesar.

Adaugă spaghetele fierte și scurse în tigaie și amestecați-le bine cu sosul, asigurându-vă că toate pastele sunt acoperite uniform.

Lasă spaghetele cu sosul să mai fiarbă împreună pentru încă 1-2 minute, astfel încât să se întrepătrundă bine toate aromele. 

Servește spaghetele cu sos de roșii și carne tocată de pui cu parmezan ras deasupra, pentru un plus de gust.

Poftă mare!

Fermele Moraru

Abonează-te la newsletterul nostru și vei fi primul care află de noutățile noastre!

Contact

Lipovăț, Jud. Vaslui
România 737335


Tel.: 0235.311.329
Email: contact@morandicom.ro