Într-o oală mare, adaugă spinările și aripile de pui și acoperă-le cu apă. Lasă la fiert, la foc mediu. Elimină spuma.
Adaugă ceapa, morcovii, țelina, păstârnacul și uleiul la fiert. Lasă să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 1 oră sau până când carnea de pe spinări și aripi începe să se desprindă ușor de pe oase, iar legumele sunt fragede. Poți elimina oasele, astfel încât să rămână doar carnea în supă, în funcție de preferință.
După ce supa a fiert suficient de mult, îndepărtați-o de pe foc. Adaugă sare și piper după gust.
Serviți supa caldă, eventual decorată cu verdeață proaspătă.
Poftă mare!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei fi primul care află de noutățile noastre!
Lipovăț, Jud. Vaslui
România 737335
Tel.: 0235.311.329
Email: contact@morandicom.ro
© 2025 Toate drepturi rezervate.
Design și implementare Bloom Communication© 2025 Toate drepturi rezervate.
Design și implementare Bloom Communication